Friday 25 January 2013

Το Βούτυρο


Το βούτυρο όπως όλα τα τρόφιμα μπορεί να αποτελεί μέρος μιας υγιεινής, καλά ισοζυγισμένης διατροφής.

Η φυσική προέλευση του βουτύρου, η αγνότητα που το χαρακτηρίζει, ο κρεμώδης και νόστιμος χαρακτήρας που προσδίδει στα εδέσματα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ικανοποιούν τις γευστικές απαιτήσεις πολλών ανθρώπων.

Πάντοτε πρέπει να χρησιμοποιείται στα πλαίσια της ορθής διατροφής της οποίας ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι να περιλαμβάνει ποικιλία τροφίμων και να είναι ισοζυγισμένη.

Όσον αφορά στην ποσότητα βουτύρου που μπορεί να καταναλώνει κάθε άνθρωπος κάθε μέρα είναι προτιμότερο οι αποφάσεις να λαμβάνονται με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ατόμου. Οι ανάγκες σε μια δίαιτα ή ένα διατροφικό πρόγραμμα ενός ατόμου, καθορίζονται μετά από συμβουλή του γιατρού και του διαιτολόγου λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις γευστικές του προτιμήσεις.


Η κατανάλωση με μέτρο του βουτύρου στα πλαίσια των συστάσεων για τις διατροφικές ανάγκες μπορεί να ενταχθεί στα πλαίσια μιας υγιεινής διατροφής επιτρέποντας μας έτσι να απολαμβάνουμε τη μοναδική νοστιμιά του.







ΆΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.

ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.

No comments:

Post a Comment